SPECIALERBJUDANDE · UPP TILL 80% RABATT
Onlinehjälp
Onlinehjälp

Om AIMCHIC

Aimchic grundades 2018 och är världsledande onlineåterförsäljare av skor, klänningar och accessoarer. Kunderna kan bläddra igenom vårt stora urval online och välja sina favoritskor och favoritklänningar med vetskapen om att de kommer att bli nöjda. För Aimchic är det mycket viktigt med förstklassig kundservice, hög kvalitet och rimliga priser.

Aimchic är firmanamnet för PIU FASHION LIMITED. Det styrs av PIU FASHION LIMITED och/eller av dess anknutna aktörer ("vi" eller "oss") ("aimchic.com", "Sidan"). 

VARFÖR SKA DU HANDLA AV OSS?

Direkt till din dörr, närsomhelst, varsomhelst

Aimchic sätter dina prioriteringar först och fartyg världen över med t.ex. DHL eller UPS. Vi ger snabbare leverans samt budget medvetna alternativ. När vi använder internationellt betrodda logistikföretag får du slappna av i vetskapen att dina viktiga leveranser kommer att vara där när du behöver dem.

Förtroende och säkerhet när du handlar

Online shopping kan vara skrämmande i vår moderna ålder av Internet-bedrägerier. Men det behöver inte vara så . Aimchic erbjuder en trygg och säker shopping miljö för alla kunder. Vi använder tillförlitliga system för betalningshantering, integrera VeriSigns globalt erkända betalning teknik, och acceptera kreditkort, betalkort, PayPal betalningar. Nu har du bekvämligheten att betala som du vill och det förtroende att din information är säker.

Alltid ser efter dig

Oavsett om du har frågor innan du beställer eller efter dina objekt har anlänt, vi har erfarna medarbetare kundservice tillgänglig via chatt eller genom snabb respons biljettsystem. Från början till slutet av din shoppingupplevelse med oss, vi är dedikerade till att göra dig lycklig.

Företags information

Företag : 上海漪纯信息技术服务中心
Adress : 上海市崇明区横沙乡富民支路58号A2-9168室(上海衡泰经济开发区)
E-post till kundtjänst : [email protected]