SPECIALERBJUDANDE · UPP TILL 80% RABATT
Onlinehjälp
Onlinehjälp

Retur- och Utbytespolicy

Om du av någon anledning inte skulle vara nöjd med din(a) produkt(er) accepterar vi retur eller byte inom 14 dagar från det att du tog emot den/dem. Vänligen kontakta oss inom 14 dagar från det du tagit emot din(a) produkt(er).

Är du inte 100 % nöjd med din vara, har du 14 dagars ångerrätt. Fraktkostnaden återbetalas inte. Varor med kvalitetsrelaterade problem, till exempel skadade, defekta eller felleveranser återbetalas helt, inklusive fraktkostnad.

 

Returer och bytesvillkor

1. Kontakta oss inom 14 dagar från det du har mottagit varan. Förklara varför du vill returnera eller byta ut varan.

2. Varan måste vara oanvänd, otvättad, oförändrad och oskadad med orginaletiketterna kvar. Vi tar inte emot några använda eller ändrade varor.

3. Vi tar inte emot några returer eller utbyten utan att vi har blivit meddelade först. Vänligen kontakta oss och få en "Returansökan" innan du returnera eller byter ut varan.

4. När den returnerade varan har ankommit oss behandlas återbetalningen eller utbytet så snart som möjligt. Du får en bekräftelse via e-post när din återbetalning har genomförts.

5. För produkter för utförsäljning gäller inte ångerrätt.

6. Av hygienskäl erbjuder vi inte pengarna åter eller byte av produkt på badkläder, damunderkläder, smycken och örhängen om inte varan är synbart defekt.

7. Köparen är ansvarig för returfrakt och andra eventuella relaterade kostnader.

 

Returadress

Om du önskar returnera artiklarna till den närmaste returadressen, vänligen skapa ett ärende på ditt konto, så kommer en kundtjänstmedarbetare att kontakta dig inom 24 timmar.

OBS: Skicka inte din retur till adressen angiven på ditt paket. Det är inte vår returadress och kommer påverka returprocessen.